top of page

VASTELOAVESREVUE

Voor wie het nog niet weet: “Hinge gen Hergod’s vót was de bijnaam van een roemrucht café aan het Wilhelminaplein in Heerlen. De ingang van het café ging enigszins verscholen achter het grote betonnen kruisbeeld dat recht voor het café stond. En wat in het café allemaal gebeurde, speelde zich af 'hinge gen Hergod’s vót', die daar dus geen weet van had, maar wel zeker wist dat Hij het in de biecht wel allemaal zou horen.

In de show van Paul (Münstermann) & Leo (Keularts) zwaait Suzy (de Laruelle) als waardin de scepter in de 'Hergod’s vót', geassisteerd door haar kostganger Nöl (Leon Fiddelaars), van wie wordt gefluisterd dat hij haar niet alleen overdag helpt, hetgeen Suzy overigens steevast en ten stelligste ontkent.

Hinge gen Hergod’s vót 2024

 

Vasteloaveskabaret “Hinge gen Hergod’s Vót” 14

 

Beschrijving zal volgen.

 

 

 


 

Voorstellingen op maandag 15, dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18januari 2024;
Entree € 19,50.

 

Kaarten zijn te bestellen via de website van het Cultuurhuis: https://www.cultuurhuisheerlen.nl/ en blader dan naar beneden naar de betreffende ronde tegel van ‘Hinge gen Hergod’s Vót’ van de dag van uw keuze en klik op die ronde tegel en vervolgens op het tekstvak ‘Bestel Tickets’ rechts boven in het kader!
 

Moeite met online bestellen of speciale verzoeken? Mail dan vertrouwd met paulenleo@gmail.com.

 

Mit vruntlige grus en alaaf!

De organizatie va ‘Hinge gen Hergod’s Vót’


3 november 2023

bottom of page