top of page

VASTELOAVESREVUE

Voor wie het nog niet weet: “Hinge gen Hergod’s vót was de bijnaam van een roemrucht café aan het Wilhelminaplein in Heerlen. De ingang van het café ging enigszins verscholen achter het grote betonnen kruisbeeld dat recht voor het café stond. En wat in het café allemaal gebeurde, speelde zich af 'hinge gen Hergod’s vót', die daar dus geen weet van had, maar wel zeker wist dat Hij het in de biecht wel allemaal zou horen.

In de show van Paul (Münstermann) & Leo (Keularts) zwaait Suzy (de Laruelle) als waardin de scepter in de 'Hergod’s vót', geassisteerd door haar kostganger Nöl (Leon Fiddelaars), van wie wordt gefluisterd dat hij haar niet alleen overdag helpt, hetgeen Suzy overigens steevast en ten stelligste ontkent.

Hinge gen Hergod’s vót 2012

 

Dit jaar zoekt kasteleinsvrouw Suus (Suzy de Laruelle) de natuur op, tot afgrijzen van haar kostganger Nol (Arno Deckers die de zieke Ger Bertholet vervangt). Maar Suzy heeft goede redenen voor haar verblijf op de hei en die hebben te maken met macho Roland (Roger Lataster) die op zijn beurt flink onder handen wordt genomen door psychologie-studente Karlijn (Karlijn Münstermann). 
Volop hilarische verwikkelingen in een show die verder bol staat van de liedjes van het kwartet Paul, Leo, Thei en Marij, begeleid door het Toebakcombo.

bottom of page