top of page

VASTELOAVESREVUE

Voor wie het nog niet weet: “Hinge gen Hergod’s vót was de bijnaam van een roemrucht café aan het Wilhelminaplein in Heerlen. De ingang van het café ging enigszins verscholen achter het grote betonnen kruisbeeld dat recht voor het café stond. En wat in het café allemaal gebeurde, speelde zich af 'hinge gen Hergod’s vót', die daar dus geen weet van had, maar wel zeker wist dat Hij het in de biecht wel allemaal zou horen.

In de show van Paul (Münstermann) & Leo (Keularts) zwaait Suzy (de Laruelle) als waardin de scepter in de 'Hergod’s vót', geassisteerd door haar kostganger Nöl (Leon Fiddelaars), van wie wordt gefluisterd dat hij haar niet alleen overdag helpt, hetgeen Suzy overigens steevast en ten stelligste ontkent.

Hinge gen Hergod’s vót 2017

 

De theatershow “Hinge gen Hergod’s vót”, die alweer voor de negende keer in het Cultuurhuis aan de Sittarderweg te Heerlen zal plaatsvinden, staat in de steigers.

De negende versie van het Heerlens Vasteloaveskabaret Hinge gen Hergods Vót is te zien op

 

Maandag 30 januari 2017

Dinsdag 31 januari 2017

Woensdag 1 februari 2017

Donderdag 2 februari 2017

 

In Cultuurhuis Heerlen, aanvang 20 uur.

 

De Vót goes Urban. Hiphop, murals en skateboards zetten het oude café van Suus (Suzy de Laruelle) en haar kostganger Nöl (Leon Fiddelaars) onder druk. Maar uitgerekend de jeugd, Karlijn (Múnstermann) en Pieter (Roberts), kan daar weinig enthousiasme voor opbrengen. En wat moet Kerkraadse Lewie (Roger Lataster) met die Heerlense aanstellerij? Moet er een muur rond Kerkrade, of misschien een muur om Heerlen? En aan welke kant van de muur komt Landgraaf dan te liggen?

 

Weer volop komische verwikkelingen, met een sterrol voor Heerlens meest bekroonde vasteloavesduo Paul en Leo en de speciale gasten: singer/songwriter Ton Engels, de buuttekampioen van 2016, Gilbert Petit en (uiteraard) live muziek van het onvolprezen Toebak Combo.

 

Kaarten kosten 17,50 euro te verkrijgen aan de kassa van het Cultuurhuis of te bestellen via een mailbericht aan: paulenleo@gmail.com.

 

bottom of page